Загальношкільна лінійка про підсумки проведення конкурсів

У середній школі №1 ім.Т.Г.Шевченка м.Самбора проведено загальношкільну лінійку, на якій підведено підсумки участі учнів у різних конкурсах.

Заступник директора з НВР Кеча І.О. повідомила про те, що учениця 11 класу Яремко Мар’яна була учасником міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні» і нагороджена грамотою за активну життєву позицію, яку вручила їй Марина Порошенко.

Крім того, Ірина Осипівна ознайомила присутніх із результатами конкурсу «Славетні імена України – 2014. Богдан-Ігор Антонич», у якому вчитель школи Войтенко Л.І. та її учень Лозинський Назар зайняли перші місця.

А учень 11 класу Кінцак Назарій став переможцем конкурсу «Біль України», який проводив Благодійний фонд А.Лопушанського. Назарій зайняв І місце, нагороджений Дипломом, Грамотою та цінним подарунком (Планшетом).

Директор школи Холявко М.І. вручила вищезгаданим переможцям грамоти.

На загальношкільній лінійці був присутній письменник, публіцист, педагог, член об’єднання «Письменники Бойківщини» пан Омелян Леськів, який вручив Андрію Голику, Олександру Славичу та Назару Курило свої книжечки про футбол.

Педагог-організатор Левандовська Л.І. прочитала учням Положення про обов’язки чергового класу та познайомила із складом шкільного самоврядування.

Кiлькiсть переглядiв: 291